Brugsanvisning Biltema 34-314 Tagboks

Har du brug for en brugsanvisning til din Biltema 34-314 Tagboks? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.58 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Biltema 34-314 Tagboks ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Biltema-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor hurtigt kan man køre med en tagboks på bilen? Verificeret
Som regel er der ingen præcis maksimumhastighed. Men en tagboks kan påvirke køreegenskaberne. Derfor anbefales det ikke at køre hurtigere end 130 km i timen.

Dette var nyttigt (223)
Påvirker en tagboks mit brændstofforbrug? Verificeret
Ja. Selvom den nøjagtige mængde afhænger af bilen og tagboksen, kan det siges, at brændstofforbruget vil stige med 1 liter pr. 100 kilometer ved en gennemsnitlig hastighed på 100 km / t.

Dette var nyttigt (73)
Hvad er den bedste måde at ilægge en tagboks på? Verificeret
Først og fremmest skal du prøve at indlæse de tungeste genstande i selve bilen og lægge de letteste genstande i tagboksen. Fordel vægten jævnt over tagboksen med de tungeste genstande i midten over tagstængerne. Sørg for, at genstandene i tagboksen ikke kan bevæge sig og dække skarpe genstande for at forhindre beskadigelse af tagboksen eller anden bagage.

Dette var nyttigt (68)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Biltema 34-314 Tagboks