Brugsanvisninger til Tagbokse

Nedenfor finder du alle mærker de Tagbokse, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor hurtigt kan man køre med en tagboks på bilen? Verificeret

Som regel er der ingen præcis maksimumhastighed. Men en tagboks kan påvirke køreegenskaberne. Derfor anbefales det ikke at køre hurtigere end 130 km i timen.

Dette var nyttigt (344) Læs mere

Påvirker en tagboks mit brændstofforbrug? Verificeret

Ja. Selvom den nøjagtige mængde afhænger af bilen og tagboksen, kan det siges, at brændstofforbruget vil stige med 1 liter pr. 100 kilometer ved en gennemsnitlig hastighed på 100 km / t.

Dette var nyttigt (171) Læs mere

Hvad er den bedste måde at ilægge en tagboks på? Verificeret

Først og fremmest skal du prøve at indlæse de tungeste genstande i selve bilen og lægge de letteste genstande i tagboksen. Fordel vægten jævnt over tagboksen med de tungeste genstande i midten over tagstængerne. Sørg for, at genstandene i tagboksen ikke kan bevæge sig og dække skarpe genstande for at forhindre beskadigelse af tagboksen eller anden bagage.

Dette var nyttigt (161) Læs mere