Brugsanvisning - BEKO OIM 25300 X Ovn

Har du brug for en brugsanvisning til din BEKO OIM 25300 X Ovn? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 10.27 MB)

advertisement

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om BEKO OIM 25300 X Ovn ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette BEKO-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min ovn bliver ikke varm nok, hvad skal jeg gøre? Verificeret
Termostaten sørger for, at ovne opvarmes til den angivne temperatur. Det er sandsynligt, at termostaten er defekt. Få det udskiftet. Kontakt producenten, hvis du er i tvivl.

Dette var nyttigt (1051)
Hvad er pyrolyse? Verificeret
Nogle ovne er udstyret med en pyrolysefunktion. Dette er et rengøringssystem, der forbrænder snavs og fedt i ovnen ved meget høje temperaturer. Efter pyrolyse er alt snavs blevet til aske og kan let fjernes. Hvis ovnen har en pyrolysefunktion, anbefales det at bruge den 3 til 4 gange om året for at holde ovnen ren.

Dette var nyttigt (841)
Røg akkumuleres i ovnen, når den varmes op, hvorfor er det? Verificeret
Der er sandsynligvis madrester fra tidligere brug tilbage i ovnen. Især fedtede madrester kan generere røg ved opvarmning. Rengør ovnen grundigt.

Dette var nyttigt (179)
Kan jeg forberede flere ting samtidigt ved at bruge flere grillbakker? Verificeret
Teknisk er dette muligt. Det afhænger dog af madtypen, hvis du har brug for at justere forberedelsestiden eller bytte bakkerne halvvejs ud under tilberedningen.

Dette var nyttigt (163)
Når jeg bruger ovnen, er der ofte madrester, der falder på bunden og forårsager røg. Hvordan kan jeg forhindre dette? Verificeret
Mange ovne kommer med både et gitter og en bageplade. Når mad tilberedes på gitteret, kan bagepladen placeres i bunden for at forhindre madrester i at brænde og forårsage røg.

Dette var nyttigt (158)
Displayet på min BEKO-ovn viser 'A' eller 'Auto', hvad betyder det? Verificeret
Dette indikerer, at ovnen er indstillet til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt. Hvis denne indstilling ikke ønskes, viser brugervejledningen, hvordan du deaktiverer denne.

Dette var nyttigt (29)

Loading…

Deltag i samtalen om dette produkt

Elsebet Andersen 16-05-2021
Hvordan slår jeg hængelås fra på ovnen

svar | Dette var nyttigt (1)
Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af BEKO.