Brugsanvisninger til Ovne

Nedenfor finder du alle mærker de Ovne, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min ovn bliver ikke varm nok, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Termostaten sørger for, at ovne opvarmes til den angivne temperatur. Det er sandsynligt, at termostaten er defekt. Få det udskiftet. Kontakt producenten, hvis du er i tvivl.

Dette var nyttigt (2642) Læs mere

Hvad er pyrolyse? Verificeret

Nogle ovne er udstyret med en pyrolysefunktion. Dette er et rengøringssystem, der forbrænder snavs og fedt i ovnen ved meget høje temperaturer. Efter pyrolyse er alt snavs blevet til aske og kan let fjernes. Hvis ovnen har en pyrolysefunktion, anbefales det at bruge den 3 til 4 gange om året for at holde ovnen ren.

Dette var nyttigt (2556) Læs mere

Kan jeg forberede flere ting samtidigt ved at bruge flere grillbakker? Verificeret

Teknisk er dette muligt. Det afhænger dog af madtypen, hvis du har brug for at justere forberedelsestiden eller bytte bakkerne halvvejs ud under tilberedningen.

Dette var nyttigt (631) Læs mere

Når jeg bruger ovnen, er der ofte madrester, der falder på bunden og forårsager røg. Hvordan kan jeg forhindre dette? Verificeret

Mange ovne kommer med både et gitter og en bageplade. Når mad tilberedes på gitteret, kan bagepladen placeres i bunden for at forhindre madrester i at brænde og forårsage røg.

Dette var nyttigt (606) Læs mere

Røg akkumuleres i ovnen, når den varmes op, hvorfor er det? Verificeret

Der er sandsynligvis madrester fra tidligere brug tilbage i ovnen. Især fedtede madrester kan generere røg ved opvarmning. Rengør ovnen grundigt.

Dette var nyttigt (597) Læs mere