Brugsanvisning Baxi Prisme Kombi Vandvarmer

Har du brug for en brugsanvisning til din Baxi Prisme Kombi Vandvarmer? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.3 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Baxi Prisme Kombi Vandvarmer ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Baxi-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min kedel producerer kun lunkent vand, hvorfor er det? Verificeret
Dette betyder sandsynligvis, at termostaten er brudt. Kontakt producenten for rådgivning.

Dette var nyttigt (849)
Er det nyttigt at slukke for min kedel under fravær eller ferie? Verificeret
Mange moderne kedler er meget energieffektive. Under et fravær eller en ferie, der varer 1 uge eller mindre, tager det mere energi at opvarme vandet igen end at holde vandet ved den aktuelle temperatur. Under fravær, der varer længere end 1 uge, kan det spare energi at slukke for kedlen.

Dette var nyttigt (290)
Der kommer vand fra overtryksventilen, er det normalt? Verificeret
Ja, en kedel er en trykbeholder. Når trykket bliver for højt, sænker kedlen dette ved at frigive vand gennem trykaflastningsventilen. Installatøren af ​​kedlen skal have monteret korrekt dræning.

Dette var nyttigt (257)
Hvad er det bedste sted at installere min kedel? Verificeret
Det bedste sted at installere kedlen er tæt på det sted, hvor det mest varme vand vil blive brugt (dvs. badeværelse). Dette sikrer hurtig tilførsel af varmt vand og minimalt varmetab.

Dette var nyttigt (174)
Hvad er forskellen mellem en kedel og en gaskedel? Verificeret
En kedel opvarmer vandet, før du vil bruge det. En gaskedel opvarmer vandet i det øjeblik det er nødvendigt. Det betyder, at du med en almindelig kedel kan løbe tør for varmt vand, når reservoiret er tomt.

Dette var nyttigt (126)

Loading…

Deltag i samtalen om dette produkt

Michael Rasmussen 02-10-2022
Når man trykker på menu knappen kan man ikke benytte on/off knappen bagefter ! Hvordan kommer man tilbage til alm tilstand så man kan slukke for vandvarmeren??

svar | Dette var nyttigt (0)
Brugsanvisning Baxi Prisme Kombi Vandvarmer