Brugsanvisninger til Vandvarmere

Nedenfor finder du alle mærker de Vandvarmere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min kedel producerer kun lunkent vand, hvorfor er det? Verificeret

Dette betyder sandsynligvis, at termostaten er brudt. Kontakt producenten for rådgivning.

Dette var nyttigt (1015) Læs mere

Er det nyttigt at slukke for min kedel under fravær eller ferie? Verificeret

Mange moderne kedler er meget energieffektive. Under et fravær eller en ferie, der varer 1 uge eller mindre, tager det mere energi at opvarme vandet igen end at holde vandet ved den aktuelle temperatur. Under fravær, der varer længere end 1 uge, kan det spare energi at slukke for kedlen.

Dette var nyttigt (356) Læs mere

Der kommer vand fra overtryksventilen, er det normalt? Verificeret

Ja, en kedel er en trykbeholder. Når trykket bliver for højt, sænker kedlen dette ved at frigive vand gennem trykaflastningsventilen. Installatøren af ​​kedlen skal have monteret korrekt dræning.

Dette var nyttigt (339) Læs mere

Hvad er det bedste sted at installere min kedel? Verificeret

Det bedste sted at installere kedlen er tæt på det sted, hvor det mest varme vand vil blive brugt (dvs. badeværelse). Dette sikrer hurtig tilførsel af varmt vand og minimalt varmetab.

Dette var nyttigt (209) Læs mere

Hvad er forskellen mellem en kedel og en gaskedel? Verificeret

En kedel opvarmer vandet, før du vil bruge det. En gaskedel opvarmer vandet i det øjeblik det er nødvendigt. Det betyder, at du med en almindelig kedel kan løbe tør for varmt vand, når reservoiret er tomt.

Dette var nyttigt (144) Læs mere