Brugsanvisning - BasicXL BXL-RC100 Radio-vækkeure

Har du brug for en brugsanvisning til din BasicXL BXL-RC100 Radio-vækkeure? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.12 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om BasicXL BXL-RC100 Radio-vækkeure ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette BasicXL-produkt?
Ja Ingen
0%
100%
1 stemme

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad står AM og PM for? Verificeret
AM står for Ante Meridiem og indikerer, at tiden er før middagstid. PM står for Post Meridiem og indikerer, at tiden er forbi middag.

Dette var nyttigt (133)
Hvad er forskellen mellem FM og AM? Verificeret
FM og AM er begge former for modulering, der bruges til at transmittere et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den ældste form for modulering. Den største forskel er, at FM-signalet er meget stærkere end AM-signalet.

Dette var nyttigt (64)
Hvad er GMT? Verificeret
GMT står for Greenwich Mean Time (undertiden kaldet UTC, står for Coordinated Universal Time). Det er tiden for længdegraden 0, der passerer gennem Greenwich nær London.

Dette var nyttigt (63)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af BasicXL.