Brugsanvisninger til Radio-vækkeure

Nedenfor finder du alle mærker de Radio-vækkeure, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad står AM og PM for? Verificeret

AM står for Ante Meridiem og indikerer, at tiden er før middagstid. PM står for Post Meridiem og indikerer, at tiden er forbi middag.

Dette var nyttigt (230) Læs mere

Hvad er forskellen mellem FM og AM? Verificeret

FM og AM er begge former for modulering, der bruges til at transmittere et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den ældste form for modulering. Den største forskel er, at FM-signalet er meget stærkere end AM-signalet.

Dette var nyttigt (138) Læs mere

Hvad er GMT? Verificeret

GMT står for Greenwich Mean Time (undertiden kaldet UTC, står for Coordinated Universal Time). Det er tiden for længdegraden 0, der passerer gennem Greenwich nær London.

Dette var nyttigt (138) Læs mere