BenQ Digitalkameraer

Nedenfor finder du alle de BenQ Digitalkameraer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er en megapixel? Verificeret
En megapixel (MP) er det samme som én million pixels. Megapixels anvendes blandt andet til at angive opløsningen for digitale kameraer og filmkameraer. For eksempel har et kamera, der laver billeder på 1280 x960 pixels, en opløsing på ca. 1,3 MP. Selvom der er mange faktorer, der har indflydelse på kvaliteten af et billede, kan det generelt siges at flere megapixels resulterer i et bedre billede.

Dette var nyttigt (100)
Hvordan kan jeg undgå 'røde øjne' på mine billeder? Verificeret
Røde øjne' fænomenet er forårsaget af for meget lys i for kort tid, som skinner i øjnene på de mennesker, der er på billedet. Effekten er endda stærkere i en mørke omgivelser. Følgende kan gøres, for at undgå dette: Lad ikke mennesker kigge lige ind i kameraet, skab mere lys, tag billedet tættere på motivet eller reducer brugen af zoomfunktionen.

Dette var nyttigt (91)