Brugsanvisninger til Digitalkameraer

Nedenfor finder du alle mærker de Digitalkameraer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg undgå 'røde øjne' på mine billeder? Verificeret

Røde øjne' fænomenet er forårsaget af for meget lys i for kort tid, som skinner i øjnene på de mennesker, der er på billedet. Effekten er endda stærkere i en mørke omgivelser. Følgende kan gøres, for at undgå dette: Lad ikke mennesker kigge lige ind i kameraet, skab mere lys, tag billedet tættere på motivet eller reducer brugen af zoomfunktionen.

Dette var nyttigt (285) Læs mere

Hvad er en megapixel? Verificeret

En megapixel (MP) er det samme som én million pixels. Megapixels anvendes blandt andet til at angive opløsningen for digitale kameraer og filmkameraer. For eksempel har et kamera, der laver billeder på 1280 x960 pixels, en opløsing på ca. 1,3 MP. Selvom der er mange faktorer, der har indflydelse på kvaliteten af et billede, kan det generelt siges at flere megapixels resulterer i et bedre billede.

Dette var nyttigt (268) Læs mere

Er det nødvendigt at tømme mit lithium-ion-batteri, inden det oplades igen? Verificeret

Nej, dette er ikke nødvendigt. Med ældre batterier var dette tilfældet. Lithium-ion-batterier kan oplades efter brug og tages af opladeren, når det er nødvendigt.

Dette var nyttigt (236) Læs mere

Hvad står SD for? Verificeret

SD står for Secure Digital. SD-kort er standardlagringsmediet til mange digitale kameraer.

Dette var nyttigt (208) Læs mere

Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret

Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (202) Læs mere

Hvad er den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri i en lang periode? Verificeret

Den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri på er ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Det er også en god ide at sikre dig, at batteriet er ca. 67% opladet, før det opbevares væk.

Dette var nyttigt (189) Læs mere

Under hvilke forhold fungerer mit lithium-ion-batteri optimalt? Verificeret

Lithium-ion-batterier fungerer optimalt ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Ved meget koldt eller varmt vejr bemærker du muligvis, at batteriet tømmes hurtigere. Opladning anbefales ikke ved temperaturer under 5 eller højere end 45 grader Celcius.

Dette var nyttigt (181) Læs mere