Brugsanvisning Abus RM1000 Røgalarm

Har du brug for en brugsanvisning til din Abus RM1000 Røgalarm? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.12 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Abus RM1000 Røgalarm ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Abus-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor bør jeg opstille min røgdetektor? Verificeret
Det afhænger af situationen, men i et hjem er det bedst at opstille mindst én røgdetektor på hver etage. Prøv at opstille dem i gange eller andre rum, der forbinder forskellige rum med hinanden, og opstil aldrig røgdetektoren direkte ved siden af et køkken eller badeværelse. Sørg også for, at der er mindst 30 cm afstand mellem en røgdetektor og en lampe.

Dette var nyttigt (251)
Kan jeg bruge stearinlys, hvis jeg har en røgdetektor? Verificeret
Dette afhænger delvist af røgdetektorens følsomhed. I mange tilfælde kan et lys bruges, så længe det ikke placeres i nærheden af ​​røgdetektoren. Når lyset blæses ud, kan der dannes røg, der kan udløse røgdetektoren.

Dette var nyttigt (11)
Er en røgdetektor det samme som en kulilte-detektor? Verificeret
Ingen! En røgdetektor fungerer ikke som kulilte detektor og omvendt.

Dette var nyttigt (10)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Abus.
Brugsanvisning Abus RM1000 Røgalarm