Brugsanvisning Abus RM20 Røgalarm

Har du brug for en brugsanvisning til din Abus RM20 Røgalarm? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.06 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Abus RM20 Røgalarm ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Abus-produkt?
Ja Ingen
0%
100%
4 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor bør jeg opstille min røgdetektor? Verificeret
Det afhænger af situationen, men i et hjem er det bedst at opstille mindst én røgdetektor på hver etage. Prøv at opstille dem i gange eller andre rum, der forbinder forskellige rum med hinanden, og opstil aldrig røgdetektoren direkte ved siden af et køkken eller badeværelse. Sørg også for, at der er mindst 30 cm afstand mellem en røgdetektor og en lampe.

Dette var nyttigt (250)
Kan jeg bruge stearinlys, hvis jeg har en røgdetektor? Verificeret
Dette afhænger delvist af røgdetektorens følsomhed. I mange tilfælde kan et lys bruges, så længe det ikke placeres i nærheden af ​​røgdetektoren. Når lyset blæses ud, kan der dannes røg, der kan udløse røgdetektoren.

Dette var nyttigt (10)
Er en røgdetektor det samme som en kulilte-detektor? Verificeret
Ingen! En røgdetektor fungerer ikke som kulilte detektor og omvendt.

Dette var nyttigt (9)

Deltag i samtalen om dette produkt

RP 22-01-2020
Røgalarmen hang på gangen i cirka 4 år. Der var jævnligt falske alarmer ved fugt (brusebad, madlavning) men også alarmer ved røgudvikling ... indtil videre tjente det formålet. For nylig et bip (helst om natten dog), som indikerer forurening af optikken. Nu tvinger et permanent bip mig til at udskifte enheden, da der hverken strukturelt er mulighed for at rense optikken eller udskifte batteriet. Det var ærgerligt. Han havde ikke tjent sine penge endnu...

svar | Dette var nyttigt (9)(Translated by Google)
CM 05-06-2020
Efter mindre end 3 år udsender røgdetektoren advarselstoner med ujævne intervaller og uden nogen ydre årsag. Det er ikke snavset, og det ikke-udskiftelige batteri bør stadig have tilstrækkelige reserver. Altså farligt affald.

svar | Dette var nyttigt (5)(Translated by Google)
wfd 20-10-2020
Efter cirka 4 års brug modtager vi advarselssignalerne om, at optikken er snavset. Rengøring (udblæsning osv.) er ikke foreskrevet i betjeningsvejledningen. Alt i alt synes jeg betjeningsvejledningen er meget forvirrende. En tabel med en beskrivelse og liste over alle signaler ville være nyttig. Om nødvendigt er det nødvendigt at læse miniatureversionen af ​​instruktionerne bagfra og frem hver gang.

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Michael Scholand 06-07-2021
Er det muligt at skifte batteri?

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Abus.
Brugsanvisning Abus RM20 Røgalarm