Brugsanvisninger til Mobiltelefoner

Nedenfor finder du alle mærker de Mobiltelefoner, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Mit SIM-kort passer ikke til min mobiltelefon, hvorfor er det? Verificeret

Der er flere SIM-kortstørrelser, almindelig, mikro og nano. Det er muligt at bruge en adapter eller få SIM-kortet mindre.

Dette var nyttigt (1352) Læs mere

Kan jeg bruge min mobiltelefon, mens den lader op? Verificeret

Ja, du kan anvende din mobiltelefon, mens den lader op. Ladeprocessen vil dog foregå i et nedsat tempo, når du bruger telefonen.

Dette var nyttigt (1233) Læs mere

Hvad er en PUK-kode? Verificeret

PUK står for Personal Unblocking Code og er nødvendig for at fjerne blokeringen af ​​din telefon efter at have indtastet en forkert PIN-kode tre gange. Hvis PUK'en ikke længere er tilgængelig, kan den ofte anmodes om fra udbyderen.

Dette var nyttigt (645) Læs mere

Min telefon er i god stand, men når jeg ringer til folk, der har problemer med at høre mig, hvorfor er det så? Verificeret

Det er muligt, at der er samlet snavs i mikrofonens gitter og dæmper lyden. Den bedste måde at rengøre dette på er med trykluft. I tvivlstilfælde skal dette gøres af en professionel.

Dette var nyttigt (550) Læs mere

Er det nødvendigt at tømme mit lithium-ion-batteri, inden det oplades igen? Verificeret

Nej, dette er ikke nødvendigt. Med ældre batterier var dette tilfældet. Lithium-ion-batterier kan oplades efter brug og tages af opladeren, når det er nødvendigt.

Dette var nyttigt (308) Læs mere

Når jeg slutter min enhed til opladeren, oplades den dårligt eller slet ikke, hvorfor er det så? Verificeret

Det er muligt, at der er samlet snavs i åbningen, hvor opladeren er tilsluttet, hvilket forhindrer den i at komme i passende kontakt. Den bedste måde at rengøre dette på er med trykluft. I tvivlstilfælde skal dette gøres af en professionel.

Dette var nyttigt (296) Læs mere

Hvad står IMEI for? Verificeret

IMEI står for International Mobile Equipment Identity og er et (ofte) unikt nummer, der bruges til at identificere mobile enheder såsom tablets og smartphones og beskytte dem mod tyveri.

Dette var nyttigt (274) Læs mere

Når jeg slutter en hovedtelefon til min enhed, fungerer den ikke korrekt. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

Det er muligt, at der er samlet snavs i åbningen, hvor hovedtelefonen er tilsluttet, hvilket forhindrer den i at komme i passende kontakt. Den bedste måde at rengøre dette på er med trykluft. I tvivlstilfælde skal dette gøres af en professionel.

Dette var nyttigt (240) Læs mere

Batteriet på min telefon løber tør hurtigt, når jeg er udenfor, hvorfor er det? Verificeret

Lithium-ion-batterier kan ikke håndtere lave temperaturer. Hvis udetemperaturerne er tæt på at fryse, bliver batteriet udtømt hurtigere end normalt, selv uden brug af telefonen. Når telefonen er vendt tilbage til stuetemperatur, viser den sandsynligvis en batteriprocent tæt på, hvad den var.

Dette var nyttigt (227) Læs mere

Fungerer Bluetooth gennem vægge og lofter? Verificeret

Et bluetooth-signal fungerer gennem vægge og loft, medmindre disse er lavet af metal. Afhængig af tykkelsen og væggens materiale kan signalet miste styrke.

Dette var nyttigt (216) Læs mere

Hvad kan jeg bedst bruge til at rense skærmen på min mobile enhed? Verificeret

Det er bedst at bruge en mikrofiberklud, muligvis sammen med et specialiseret rengøringsmiddel. Brug aldrig køkkenhåndklæder eller andre papirklude, de efterlader ridser!

Dette var nyttigt (205) Læs mere

Under hvilke forhold fungerer mit lithium-ion-batteri optimalt? Verificeret

Lithium-ion-batterier fungerer optimalt ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Ved meget koldt eller varmt vejr bemærker du muligvis, at batteriet tømmes hurtigere. Opladning anbefales ikke ved temperaturer under 5 eller højere end 45 grader Celcius.

Dette var nyttigt (201) Læs mere

Hvad er den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri i en lang periode? Verificeret

Den bedste måde at opbevare et lithium-ion-batteri på er ved en temperatur mellem 5 og 45 grader Celcius. Det er også en god ide at sikre dig, at batteriet er ca. 67% opladet, før det opbevares væk.

Dette var nyttigt (200) Læs mere

Hvad betyder VoIP? Verificeret

VoIP står for Voice over IP (Internet Protocol) og er en teknologi, der transporterer tale over internettet eller andre IP-netværk.

Dette var nyttigt (199) Læs mere

Skal jeg rense skærmen på min enhed, før jeg anvender en skærmbeskytter? Verificeret

Ja, en skærmbeskytter fastgøres bedst til fedt- og støvfrie overflader.

Dette var nyttigt (199) Læs mere