Brugsanvisning Tefal TT2M1B27 Brødrister

Har du brug for en brugsanvisning til din Tefal TT2M1B27 Brødrister? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 2 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

FR
NL
DE
EN
IT
ES
PT
EL
TR
AR
FA
DA
NO
SV
FI
KO
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 3.75 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Tefal TT2M1B27 Brødrister ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Tefal TT2M1B27 Brødrister?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Tefal TT2M1B27 Brødrister. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Tefal TT2M1B27 Brødrister. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Tefal. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Tefal TT2M1B27 Brødrister på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Tefal
Model TT2M1B27
Kategori Brødristere
Filtype PDF
Filstørrelse 3.75 MB

Alle brugsanvisninger til Tefal Brødristere
Flere brugsanvisninger til Brødristere

Ofte stillede spørgsmål om Tefal TT2M1B27 Brødrister

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Der er mørke pletter på varme elementet. Er dette et problem? Verificeret

Nej, det har ingen virkning på muligheden for at kunne riste brød og angiver ikke skade på brødristeren.

Dette var nyttigt (230) Læs mere

Hvis jeg bruger min brødrister mere end én gang ad gangen, brænder brødet hurtigere. Hvorfor det? Verificeret

De fleste brødristere arbejder med et varmeelement. Når brødristeren bruges første gang, skal den opvarmes fra stuetemperatur. Når der derefter ristes mere brød, er varmeelementet allerede varmt, og brødet ristes hurtigere.

Dette var nyttigt (142) Læs mere
Brugsanvisning Tefal TT2M1B27 Brødrister