Brugsanvisninger til Termometre

Nedenfor finder du alle mærker de Termometre, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg har netop målt min temperatur, men hvad anses egentlig for at være en 'normal' kropstemperatur? Verificeret

Dette afhænger dels af den kropsdel, hvor temperaturen blev målt. Følgende kan anses for at være sundt: Pande 35,8 til 37,6˚C, Øre 36 til 37,8˚C og oralt 36 til 37,4˚C.

Dette var nyttigt (959) Læs mere

Hvilke dele af kroppen er bedst til at måle kropstemperaturen? Verificeret

Dette afhænger af termometeret. Nogle termometre er designet til brug på bestemte dele af kroppen. Med et almindeligt termometer er anvendelse af rektal den hurtigste og mest nøjagtige måde at måle kropstemperaturen på.

Dette var nyttigt (337) Læs mere

Fra hvilken temperatur har en person officielt feber? Verificeret

En temperatur over 38 ° C betragtes officielt som feber.

Dette var nyttigt (250) Læs mere