Brugsanvisninger til Høreapparater

Nedenfor finder du alle mærker de Høreapparater, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad står ITE, ITC, CIC og BTE for? Verificeret

Disse akronymer angiver, hvordan et høreapparat placeres og betyder følgende: ITE = In The Ear, ITC = In The Canal, CIC = Completely In Canal og BTE = Behind The Ear.

Dette var nyttigt (180) Læs mere

Hvordan kan jeg rengøre og vedligeholde mit høreapparat? Verificeret

Høreapparater bør rengøres regelmæssigt med en tør klud og holdes væk fra fugt. Det anbefales også at udskifte batterierne efter behov og at have regelmæssig kontrol hos en hørespecialist.

Dette var nyttigt (99) Læs mere

Hvor længe holder høreapparater? Verificeret

Levetiden for høreapparater kan variere afhængigt af apparatets type og kvalitet. I gennemsnit kan høreapparater holde alt fra 3 til 7 år. Det er vigtigt at have regelmæssig kontrol og vedligeholdelse hos en hørespecialist for at sikre enhedens levetid.

Dette var nyttigt (78) Læs mere