Indholdsfortegnelse
1. BEMÆRKNINGER TIL BRUGEN ........................................................................................ 214
2. BEMÆRKNINGER VEDRØRENDE SIKKERHEDEN ......................................................... 216
3. MILJØHENSYN ...................................................................................................................218
3.1 Vores miljøhensyn ....................................................................................................................................... 218
3.2 Dine miljøhensyn ......................................................................................................................................... 218
4. SÅDAN VIRKER DIT APPARAT .......................................................................................... 219
4.1 Beskrivelse af betjeningsknapperne på frontpanelet .................................................................................. 220
5. TILGÆNGELIGT TILBEHØR ............................................................................................... 222
5.1 Brug af rist eller bradepande ....................................................................................................................... 223
5.2 Anvendelse af støtteristen ........................................................................................................................... 223
5.3 Brug af reduktionsristene ............................................................................................................................ 223
5.4 Brug af grillspyddet (kun på enkelte modeller) ............................................................................................ 224
6. BRUG AF KOGEPLADEN ................................................................................................... 225
6.1 Generelle bemærkninger og gode råd ........................................................................................................ 225
6.2 Tænding af kogepladens blus ..................................................................................................................... 225
6.3 Praktiske råd vedrørende brug af kogepladens blus ................................................................................... 225
6.4 Grydernes og pandernes diameter ............................................................................................................. 226
7. BRUG AF OVNEN ............................................................................................................... 227
7.1 Inden apparatet anvendes .......................................................................................................................... 227
7.2 Pladeriller .................................................................................................................................................... 227
7.3 Opbevaringsrum (kun på enkelte modeller) ................................................................................................ 227
7.4 Glaslåg (kun på enkelte modeller) .............................................................................................................. 228
7.5 Afkølingsventilation ..................................................................................................................................... 228
7.6 Indvendig belysning .................................................................................................................................... 228
7.7 Generelle bemærkninger og råd om brugen ............................................................................................... 229
7.8 Elektronisk programmeringsenhed (kun på enkelte modeller) .................................................................... 230
8. TILBEREDNING MED OVNEN ............................................................................................ 232
8.1 Råd og forholdsregler ved tilberedning ....................................................................................................... 234
8.2 Vejledende tilberedningstabel ..................................................................................................................... 235
9. RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE ............................................................................236
9.1 Rengøring af rustfrit stål .............................................................................................................................. 236
9.2 Almindelig daglig rengøring ......................................................................................................................... 236
9.3 Pletter fra mad eller rester ........................................................................................................................... 236
9.4 Rengøring af kogepladens dele .................................................................................................................. 236
9.5 Rengøring af ovnen .................................................................................................................................... 237
9.6 Pyrolyse: Automatisk rengøring af ovnen (kun på enkelte modeller) .......................................................... 239
9.7 Indstilling af rengøringscyklus ..................................................................................................................... 240
9.8 VAPOR CLEAN: Assisteret rengøring af ovnen (kun på enkelte modeller) ................................................ 241
10. SÆRLIG VEDLIGEHOLDELSE ........................................................................................ 243
10.1 Udskiftning af pæren til ovnlyset (hovedovn) ............................................................................................ 243
10.2 Udskiftning af pæren til ovnlyset (hjælpeovn) ........................................................................................... 243
10.3 Afmontering af ovnlågen ........................................................................................................................... 244
10.4 Afmontering af tætningslisten (undtaget på pyrolyse-modeller) ................................................................ 244
10.5 Afmontering af de indvendige ruder .......................................................................................................... 245
11. INSTALLATION ................................................................................................................246
11.1 Montering i køkkenelementer .................................................................................................................... 246
11.2 Udluftning af rummet og udledning af forbrændingsprodukter .................................................................. 247
11.3 Gastilslutning ............................................................................................................................................ 248
11.4 Elektrisk tilslutning ..................................................................................................................................... 250
11.5 Placering af kantlisten (kun på enkelte modeller) ..................................................................................... 251
11.6 Placering og nivellering af apparatet ......................................................................................................... 251
12. TILPASNING TIL FORSKELLIGE GASTYPER ................................................................ 252
12.1 Udskiftning af dyserne på kogepladen ...................................................................................................... 252
12.2 Fordeling af blus ....................................................................................................................................... 252
12.3 Tabeller over egenskaber for blus og dyser .............................................................................................. 253
12.4 Afsluttende indgreb ................................................................................................................................... 254
INSTRUKTIONER TIL BRUGEREN: Beskriver råd vedrørende brugen, beskrivelse af
betjeningsknapperne, og en korrekt rengøring og vedligeholdelse af apparatet.
INSTRUKTIONER TIL INSTALLATØREN: Til den kvalificerede tekniker, der skal udføre
installationen, opstarten og kontrollen af apparatet.
Yderligere oplysninger om produkterne findes på hjemmesiden www.smeg.com
@
213
Deltag i samtalen om dette produkt
Her kan du dele, hvad du synes om Smeg GM93X8 Komfur. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.