Brugsanvisning Sandberg Multi 2.5 Harddiskdrev

Har du brug for en brugsanvisning til din Sandberg Multi 2.5 Harddiskdrev? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.16 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Sandberg Multi 2.5 Harddiskdrev ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Sandberg-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg kan ikke kopiere store filer til min harddisk, hvorfor er det? Verificeret
Det er muligt, at harddisken bruger FAT32-filsystemet. Dette begrænser størrelsen på filer til omkring 4 GB, men kan forårsage problemer med filer fra 2 GB og op. For at kunne bruge større filer skal harddisken formateres til et andet filsystem, for eksempel NTFS. Advarsel!!!! Når du formaterer harddisken, går alle filer på det drev tabt!

Dette var nyttigt (22)
Hvor meget koster kilobyte, megabyte, gigabyte og terabyte? Verificeret
En kilobyte (KB) består af 1000 byte. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Dette var nyttigt (3)
Hvad er forskellen mellem en harddisk og en SSD? Verificeret
En harddisk har flere diske, der bevæger sig. Det giver mulighed for at lagre store mængder data, men bruger meget strøm og er sårbar. En SSD har ingen bevægelige dele, men bruger chips som en USB-stick. Det har den fordel, at det er hurtigt og let, men giver mulighed for mindre datalagring.

Dette var nyttigt (1)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Sandberg.
Brugsanvisning Sandberg Multi 2.5 Harddiskdrev