Brugsanvisninger til Personvægte

Nedenfor finder du alle mærker de Personvægte, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min skala viser en urealistisk lav vægt, når jeg står på den, hvorfor er det? Verificeret

For det bedste resultat skal vægten stå på et hårdt plant underlag. Når vægten står på f.eks. Et tæppe, kan dette påvirke målingen.

Dette var nyttigt (2508) Læs mere

Hvad er BMI? Verificeret

BMI er en forkortelse for Body Mass Index og kan beregnes ved at dele din vægt i kilo med din længde i anden. Som eksempel en person der vejer 70 kg og er 1,75 meter høj har en BMI på 22,86. At have en BMI mellem 18,5 og 25 anses for at være sundt.

Dette var nyttigt (1787) Læs mere

Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret

Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (763) Læs mere

Kan jeg bruge en skala med våde fødder? Verificeret

Dette afhænger af skalaen. Når du bruger en diagnostisk skala, er det nødvendigt, at dine fødder er tørre for at udføre målingerne korrekt.

Dette var nyttigt (458) Læs mere