Brugsanvisninger til Dentle Elektriske tandbørster

Nedenfor finder du alle de Dentle Elektriske tandbørster, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor ofte og hvor længe skal jeg børste tænder? Verificeret
Det tilrådes at mindst børste tænder mindst 2 gange om dagen i mindst 2 minutter. Mange elektriske tandbørster er udstyret med en funktion, der indikerer disse 2 minutter.

Dette var nyttigt (23)
Jeg børster tænder to gange om dagen, men jeg lider stadig af dårlig ånde, hvorfor er det? Verificeret
Dårlig ånde er ikke kun forårsaget af madrester på tænderne eller betændt tandkød. Bakterier på tungen og en tør mund kan også forårsage dårlig ånde.

Dette var nyttigt (10)
Er børstning med en elektrisk tandbørste bedre end børstning manuelt? Verificeret
Elektriske tandbørster er meget bedre til at fjerne plak end børstning manuelt. En masse elektriske tandbørster hjælper også med at timing af børstesekvensen og hjælper med at opnå et bedre resultat.

Dette var nyttigt (8)
Kan jeg bruge en elektrisk tandbørste i brusebadet? Verificeret
Dette afhænger af mærke og model. Kontroller altid dette på forhånd for at sikre din sikkerhed og gør det ikke, hvis tandbørsten ikke er egnet til den.

Dette var nyttigt (2)
Fra hvilken alder kan et barn bruge en elektrisk tandbørste? Verificeret
Børn kan bruge en elektrisk tandbørste fra det øjeblik, de uafhængigt kan holde og bruge en tandbørste. For børn skal du bruge et lille børstehoved med bløde hår. For børn op til 5 år skal du bruge en specialtandpasta med en nedsat mængde fluor.

Dette var nyttigt (2)