Brugsanvisning Milton ModuLine 400 Termostat

Har du brug for en brugsanvisning til din Milton ModuLine 400 Termostat? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 3.71 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Milton ModuLine 400 Termostat ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Milton-produkt?
Ja Ingen
33%
67%
3 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er en termostats døde zone? Verificeret
Mange moderne termostater har en død zone. Hvis temperaturen afviger mindre end 4 ° C fra den indstillede temperatur, opvarmes eller afkøles systemet ikke. Denne såkaldte termostatens døde zone forhindrer systemet i at tænde og slukke for ofte, hvilket sparer energi.

Dette var nyttigt (1076)
Hvad er det bedste sted at montere en termostat? Verificeret
Det bedste sted for en termostat er ca. 1,5 meter over jorden. Anbring aldrig termostaten i en radiator eller andet varmeafgivende udstyr eller i direkte sollys. Vælg et rum, der bruges ofte. I de fleste tilfælde er dette stuen.

Dette var nyttigt (626)

Deltag i samtalen om dette produkt

Mikael Ibsen 13-03-2021
Hej, Desværre er akkumulatoren i min Milton Moduline 400, næsten død, så gasfyret IKKE starter op af sig selv, før uret igen er indstillet manuelt, selv efter korte strømafbrydelser. Der er jo ret uheldigt, hvis kommer en strømafbrydelse, mens man er taget på vinterferie... Det ser ud til, at firmaet, som forhandler Milton Moduline 400, ikke har anden løsning på problemet, end at jeg køber en ny Moduline 400 til kr. MANGE,OO. Ellers virker den meget fint ! Hvad gør jeg ? Mvh. Mikael Ibsen

svar | Dette var nyttigt (0)
Brugsanvisning Milton ModuLine 400 Termostat