Brugsanvisninger til Safeboksen

Nedenfor finder du alle mærker de Safeboksen, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Låsen på mit elektroniske pengeskab åbnes ikke, men jeg er sikker på, at den kode, jeg indtaster, er korrekt. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

Dette kan ske, når batterispændingen er for lav. Dette kan skyldes billige eller næsten tomme batterier. Udskift batterierne, og prøv igen. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (1301) Læs mere

Jeg mistede kombinationen af ​​mit pengeskab. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

I tilfælde af et pengeskab med en elektronisk lås er der ofte en inkluderet nødnøgle, som pengeskabet stadig kan åbnes med. Hvis der ikke findes en nødnøgle eller anden løsning, er der specialiserede virksomheder, der kan hjælpe. I tilfælde af et lille pengeskab kan udgifterne til en specialist dog være højere end et nyt pengeskab. I så fald er den sidste mulighed at åbne pengeskabet.

Dette var nyttigt (606) Læs mere

Hvornår er det en god ide at sikre mit pengeskab? Verificeret

Generelt er det en god ide at sikre pengeskabe på 1000 kg eller derunder. Dette forhindrer en tyv i at stjæle hele pengeskabet. Det er også muligt, at et forsikringsselskab kræver et pengeskab, der skal sikres. Sørg altid for at sikre dit pengeskab af en specialist.

Dette var nyttigt (177) Læs mere