Brugsanvisninger til Biltema Makulatorer

Nedenfor finder du alle de Biltema Makulatorer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor stopper min papirknuser efter en bestemt periode? Verificeret

Papirkvernere skal køle af efter et stykke tid for at forhindre overophedning. Den tid, som enheden kan arbejde, før den skal køles ned, varierer mellem forskellige mærker og modeller.

Dette var nyttigt (816) Læs mere

Hvor ofte skal jeg olie min papirknuser? Verificeret

Ved lejlighedsvis brug er det tilstrækkeligt at smøre papirskroteren en gang hver anden måned. Ved (meget) regelmæssig brug bemærker du muligvis, at maskinen har problemer med at makulere, eller at papir let sidder fast. Dette er tegn på, at maskinen skal olieres.

Dette var nyttigt (444) Læs mere