Brugsanvisninger til Stavblendere

Nedenfor finder du alle mærker de Stavblendere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg bedst rengøre en stavmixer? Verificeret

De fleste stavblendere har et aftageligt stykke, der kan sættes i en opvaskemaskine. Dette skal angives i manualen. Rengøring i hånden kan ske ved at placere knivene i en skål med varmt vand og tænde for stavblenderen. Tilsæt noget rengøringsmiddel, hvis det ønskes. Tør aldrig knivene, da det kan få dem til at blive stumpe.

Dette var nyttigt (143) Læs mere

Hvordan bruger jeg de forskellige hastigheder? Verificeret

Det er bedst at starte med den laveste hastighed og opbygge til den højeste hastighed. Dette giver de bedste resultater og mindst mulig stænk.

Dette var nyttigt (102) Læs mere

Kan jeg vikle ledningen rundt om enheden efter brug? Verificeret

Det er bedre ikke at gøre dette, fordi det kan beskadige ledningen. Den bedste ting at gøre er at pakke ledningen ind, som den var, da produktet blev pakket.

Dette var nyttigt (43) Læs mere