Brugsanvisninger til Saftpressere

Nedenfor finder du alle mærker de Saftpressere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Skal jeg skrælle frugten, før jeg lægger den i juicepressen? Verificeret

Nej, generelt kan du indsætte ikke-skrællet frugt i en saftpresser. Skrælene opsamles med papirmassen. Det er en god ide at fjerne eventuelle sten fra frugten.

Dette var nyttigt (102) Læs mere

Hvad er forskellen mellem en saftpresser og en citruspresser? Verificeret

En citruspresser presser juice fra citrusfrugter, der først skal halveres, og den efterlader papirmassen i frugten. En juicer presser og presser et helt stykke frugt gennem en sigte og opsamler papirmassen, hvilket resulterer i en større mængde juice.

Dette var nyttigt (93) Læs mere