Brugsanvisninger til AEG Vinkøleskabe

Nedenfor finder du alle de AEG Vinkøleskabe, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg opbevare rød og hvidvin i samme vinskab? Verificeret
Ja. Rød og hvidvin serveres ved forskellige temperaturer, men den ideelle opbevaringstemperatur er den samme, nemlig 12 ° C.

Dette var nyttigt (207)
Hvis jeg vil have min køleskab med fryser, skal jeg vælge en højere eller lavere indstilling? Verificeret
For de fleste køle-fryseskabe betyder en højere indstilling, at maskinen køler hårdere. Med en lavere indstilling køler maskinen mindre hårdt, og temperaturen i køle-fryseren bliver højere.

Dette var nyttigt (132)
Jeg købte et nyt vinskab, kan jeg tænde det med det samme? Verificeret
Nej, vinskabet skal stå lodret i mindst 4 timer, før det kan tændes. Dette skyldes, at kølervæsken skal bundfældes.

Dette var nyttigt (122)
Hvor lang tid tager det, før mit køleskab når den indstillede temperatur, når jeg tænder det? Verificeret
Dette afhænger af køleskabets størrelse, alder og model. Det kan tage flere timer til 24 timer for køleskabet at nå den indstillede temperatur. Processen kan accelereres ved at placere ikke-letfordærvelige varer i køleskabet. Temperaturen i køleskabet kan ikke måles korrekt ved at føle luften inde. Den bedste måde at fortælle om køleskabet har nået den indstillede temperatur er at placere et glas vand i køleskabet med et termometer i.

Dette var nyttigt (85)