Brugsanvisninger til Bauknecht Vaske-tørremaskiner

Nedenfor finder du alle de Bauknecht Vaske-tørremaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min vaskemaskine tørrer meget og / eller vibrerer højt, hvad kan jeg gøre ved det? Verificeret

Det er muligt, at vaskemaskinen ikke er nivelleret. Du kan gøre dette ved at justere fødderne for at gøre det perfekt niveau. Problemet kan også skyldes, at der sættes i meget tøj i maskinen. Hvis dette ikke er årsagen til dit problem, skal du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (1298) Læs mere

Min vaskemaskine lugter, hvad kan jeg gøre ved det? Verificeret

Der er vaskemaskiner med selvrensende funktioner. Hvis disse funktioner ikke er tilgængelige, er det muligt at tilføje 100 ml hvid eddike eller 100 gram sodakrystaller og lade vaskemaskinen tørre et 90 90 program.

Dette var nyttigt (588) Læs mere

Hvad er forskellen i brug mellem en vaskemaskine og en separat vaskemaskine og tørretumbler? Verificeret

Den største fordel ved en vaskemaskine er, at den tager mindre plads. En separat tørretumbler kan dog tørre mere end en vaskemaskine / tørretumbler. En vaskemaskine bruger også relativt mere energi og kræver mere tid.

Dette var nyttigt (342) Læs mere

Kan jeg slutte en vaskemaskine til en forlængerledning? Verificeret

Apparater, der kræver store mængder strøm, som en vaskemaskine / tørretumbler, kan ikke tilsluttes alle forlængerledninger. Se hvad strømforbruget til vaskemaskinen er, hvilket er angivet i Watt, og kontroller om forlængerledningen kan klare dette. Der er forlængerledninger med tykkere kabler, der er lavet til at håndtere større apparater.

Dette var nyttigt (279) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Bauknecht WATK Sense 117D6 EU Vaske-tørremaskine
Inger Marethe Egeland 26-10-2022
Hej Er der nogen plads, hvor jeg skal tømme vand og fnug fra maskinen. Kan ikke se sådanne luger..


(Oversat af Google)
Bauknecht WATK Sense 117D6 EU Vaske-tørremaskine
Brugsanvisning Bauknecht WATK Sense 117D6 EU Vaske-tørremaskine
Esther Kiplesund 08-02-2021
Først og fremmest vil 60 graders vask & tør krympe dit tøj, også ældre tøj, der er vasket ved 60 grader før. Efter 60 graders vask og tørring af sengetøj, håndklæder eller undertøj er der utrolig meget fnug tilbage i maskinen. Fik besked på at køre et rundt skylleprogram på 55 (!!!) minutter. Hvis du ikke skyller maskinen, vil alt fnug sætte sig på det nye tøj, især uld. Uld vaskes heller ikke rent, heller ikke ved 40 grader. Alt i alt dyr maskine, der ikke klarer opgaven. Styr væk!!!


(Oversat af Google)
Bauknecht WATK Sense 117D6 EU Vaske-tørremaskine
Brugsanvisning Bauknecht WATK Sense 117D6 EU Vaske-tørremaskine
Mianne 11-01-2021
Hej vi vil godt hører om der er noget filter maskinen hvor alt fnug fra tørring går hen og som kræver tømning Hvis ja hvor sidder det Vh mianne


Bauknecht WATK Sense 117D6 EU Vaske-tørremaskine