Brugsanvisninger til Mitsubishi Varmepumper

Nedenfor finder du alle de Mitsubishi Varmepumper, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor ofte skal jeg skifte filtrene ud i mit airconditioninganlæg? Verificeret
Det er tilrådeligt at checke filtrene i dit airconditionanlæg 4 gange om året. Beskidte filtre kan rengøres med en støvsuger eller kan vaskes, alt afhængigt af hvilken type filtre, det drejer sig om. Ved vedligeholdelseseftersyn bør en fagmand kontrollere hvornår filtrene skal skiftes.

Dette var nyttigt (2468)
Hvad står BTU for? Verificeret
BTU står for British Thermal Unit. Dette er en enhed, der angiver kapaciteten til at køle ned.

Dette var nyttigt (834)
Fungerer alle klimaanlæg også som en affugter? Verificeret
Den kolde luft, der produceres af et klimaanlæg, har ofte en relativt lav luftfugtighed. Effekten er dog mindre end ved brug af en faktisk affugter. Nogle klimaanlæg har en speciel funktion til at affugte luften.

Dette var nyttigt (547)
Hvad er R-410A? Verificeret
R-410A er et kølemiddel, der bruges i apparater, der køler op til 0 ° C, såsom køleskabe og klimaanlæg. Det er udskiftning af ældre kølemidler og skader ikke ozonlaget.

Dette var nyttigt (398)
Hvad er det bedste sted at montere indendørsenheden i et split-klimaanlæg? Verificeret
Dette afhænger af rummet, men generelt kan følgende regler følges. Sørg for, at der ikke er noget, der hindrer luftstrømmen. Sørg for, at placeringen er tilgængelig til vedligeholdelse. Monter enheden mindst 2 meter fra jorden.

Dette var nyttigt (286)
Har et klimaanlæg en negativ indflydelse på luftkvaliteten? Verificeret
Hvis klimaanlægget er vedligeholdt korrekt, har det ingen indflydelse på luftkvaliteten. Hvis for eksempel et filter ikke er blevet udskiftet i lang tid, eller der ikke er udført anden vedligeholdelse, kan et klimaanlæg producere snavset luft.

Dette var nyttigt (285)
Kan jeg placere mit mobile klimaanlæg i et skab for at få det ud af syne? Verificeret
Nej, absolut ikke. Et mobilt klimaanlæg har brug for plads til at tillade luftstrøm og luftindtag. I et lille rum kan enheden blive overophedet.

Dette var nyttigt (283)