Brugsanvisninger til Tørretumblere

Nedenfor finder du alle mærker de Tørretumblere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er tromlen i min tørretumbler større end den i min vaskemaskine, selvom de har den samme kapacitet? Verificeret

For at tørre vasketøj ordentligt, er det nødvendigt, at en tørretumbler får luft. Vasketøjet skal have plads, og derfor er det nødvendigt at tromlen er større.

Dette var nyttigt (3007) Læs mere

Hvad er forskellen mellem en kondensator og en ventileret tørretumbler? Verificeret

I en kondensortørrer drænes den kondenserede vanddamp og opsamles i et internt reservoir. I en udluftet tørretumbler drænes den varme, fugtige luft gennem en slange, for eksempel ud af et vindue. En ventileret tørretumbler er billigere at bruge end en kondensator

Dette var nyttigt (875) Læs mere

Kan jeg stable min tørretumbler og vaskemaskine? Verificeret

Generelt er det muligt at stable en tørretumbler og vaskemaskine direkte oven på hinanden. Dette fungerer kun med frontlæssemodeller. Det tilrådes dog at bruge et passende tilbehør til dette. Dette forhindrer maskinerne i at vibrere og falde af og forhindrer også beskadigelse af bundmaskinen.

Dette var nyttigt (701) Læs mere

Kan jeg slutte en tørretumbler til en forlængerledning? Verificeret

Apparater, der kræver store mængder strøm, som en tørretumbler, kan ikke tilsluttes alle forlængerledninger. Se hvad tørretumblerens strømforbrug er, hvilket er angivet i Watt, og kontroller om forlængerledningen kan klare dette. Der er forlængerledninger med tykkere kabler, der er lavet til at håndtere større apparater.

Dette var nyttigt (545) Læs mere

Hvad er forskellen i brug mellem en vaskemaskine og en separat vaskemaskine og tørretumbler? Verificeret

Den største fordel ved en vaskemaskine er, at den tager mindre plads. En separat tørretumbler kan dog tørre mere end en vaskemaskine / tørretumbler. En vaskemaskine bruger også relativt mere energi og kræver mere tid.

Dette var nyttigt (536) Læs mere