Brugsanvisninger til Opvaskemaskiner

Nedenfor finder du alle mærker de Opvaskemaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Når min opvaskemaskine er færdig med et vaskeprogram, har klappen til vasketabletten ikke åbnet sig. Hvorfor sker dette? Verificeret

Dette problem er ofte forårsaget af service der blokkerer for tabletten. Kontroller dette før der tændes for maskinen.

Dette var nyttigt (7952) Læs mere

Opvaskemaskinen varmer ikke vandet op mere, hvorfor er det? Verificeret

Det er sandsynligt, at varmeelementet er defekt. Få det udskiftet. Kontakt producenten, hvis du er i tvivl.

Dette var nyttigt (7406) Læs mere

Kan jeg anvende almindeligt salt i min opvaskemaskine? Verificeret

Nej, det kan du ikke. Almindeligt salt kan indeholde stoffer, der kan skade din opvaskemaskine.

Dette var nyttigt (3166) Læs mere

Skal jeg skylle mine tallerkener, inden jeg lægger dem i opvaskemaskinen? Verificeret

Det er ikke nødvendigt at skylle opvasken, men du skal fjerne store, hårde og fede rester. Disse kan tilstoppe afløbet over tid.

Dette var nyttigt (1280) Læs mere

Kan jeg åbne opvaskemaskinen, mens den kører? Verificeret

De fleste opvaskemaskiner er udstyret med et vandstop, hvilket gør, at programmet stopper med det samme, når døren åbnes, hvilket betyder, at der ikke kommer vand ud. På nogle modeller kan dette medføre problemer over tid. Med indbyggede opvaskemaskiner er det muligt, at ofte åbning af opvaskemaskinen under kørsel kan medføre vandskader på omkringliggende skabe på grund af dampen, der frigøres.

Dette var nyttigt (1024) Læs mere

Skal jeg åbne opvaskemaskinen, når den er færdig, for at få opvasken til at tørre hurtigere? Verificeret

Dette afhænger af typen af ​​opvaskemaskine og placeringen af ​​opvaskemaskinen. Nogle opvaskemaskiner er udstyret med en funktion, der tørrer opvasken efter vaskeprogrammet. I så fald har åbning af opvaskemaskinen ingen merværdi. Med indbyggede opvaskemaskiner er det muligt, at ofte åbning af opvaskemaskinen under kørsel kan medføre vandskader på omkringliggende skabe på grund af dampen, der frigøres.

Dette var nyttigt (822) Læs mere

Når opvaskemaskinen er færdig, er plastikopvasken stadig våd, men resten ikke. Hvorfor det? Verificeret

Plast er en dårlig varmeledning, der gør det muligt for produkterne at køle ned hurtigt. Fugtigheden, der forbliver på den, fordamper derefter langt mindre end for eksempel på keramik eller metal.

Dette var nyttigt (736) Læs mere

Kan jeg slutte en opvaskemaskine til en forlængerledning? Verificeret

Apparater, der kræver store mængder strøm, som en opvaskemaskine, kan ikke tilsluttes alle forlængerledninger. Se, hvad opvaskemaskinens strømforbrug er, hvilket er angivet i Watt, og kontroller, om forlængerledningen ikke kan håndtere dette. Der er forlængerledninger med tykkere kabler, der er lavet til at håndtere større apparater.

Dette var nyttigt (669) Læs mere

Er det et problem at have ridser på metallet på indersiden af ​​opvaskemaskinen? Verificeret

Indersiden af ​​de fleste opvaskemaskiner er lavet af rustfrit stål og påvirkes ikke af ridser.

Dette var nyttigt (666) Læs mere

Kan jeg sætte pander med teflon i opvaskemaskinen? Verificeret

Ja du kan. Gryden slides dog hurtigere, end når den rengøres i hånden. Når du rengør en pande med Teflon i hånden, skal du aldrig bruge en skur, men brug en blød svamp eller klud.

Dette var nyttigt (650) Læs mere

Kan jeg lægge trægenstande såsom spatler og skærebrætter i opvaskemaskinen? Verificeret

Nej. Trægenstande kan blive beskadiget eller skæv i en opvaskemaskine. Også de træfibre, der frigøres, kan beskadige opvaskemaskinen. Træskærebrætter fremstilles ofte med lim, der kan løsne sig efter at have været i opvaskemaskinen flere gange.

Dette var nyttigt (650) Læs mere