Brugsanvisninger til Mikroovne

Nedenfor finder du alle mærker de Mikroovne, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min mikrobølgeovn starter ikke, når jeg trykker på startknappen, hvad kan jeg gøre? Verificeret

I mange tilfælde har mikrobølgeovnens dør ikke lukket ordentligt. Åbn og luk døren, og prøv igen.

Dette var nyttigt (3063) Læs mere

Kan jeg bruge min mikroovn, når drejeskiven ikke fungerer? Verificeret

Drejeskiven sørger for at varmen fordeles jævnt. Hvis denne ikke fungerer, kan mikroovnen ikke anvendes korrekt. Send den til reparation.

Dette var nyttigt (1896) Læs mere

Mikrobølgeovnen er tændt, men fungerer ikke. Hvorfor det? Verificeret

Det er muligt, at døren ikke lukker ordentligt. For at sikre sikkerheden fungerer en mikrobølgeovn ikkej, før døren er helt lukket. Nogle gange kan dette løses ved at justere dørhængslet.

Dette var nyttigt (1266) Læs mere

Glimmer / pappladen inde i mikrobølgeovnen kom ud. Kan jeg stadig bruge mikrobølgeovnen? Verificeret

Nej, absolut ikke. Glimmer / pappladen er bølgelederen, der fordeler mikrobølgerne. Sæt det tilbage, eller få en erstatning.

Dette var nyttigt (1169) Læs mere

Min mikrobølgeovn holder støj, selv efter at den er færdig. Er dette normalt? Verificeret

Ja, dette er en normal lyd. Ventilatoren køler mikrobølgeovnen efter brug. Varigheden afhænger af, hvor længe mikrobølgeovnen har fungeret.

Dette var nyttigt (982) Læs mere

Kan jeg koge vand i mikrobølgeovnen? Verificeret

Nej, absolut ikke. Vand kan blive overophedet. Dette betyder, at vandet kan nå en temperatur på over 100 ℃ uden kogning. Når dette vand derefter berører ethvert objekt, kan det straks koge og sprøjte op og forårsage forbrændinger.

Dette var nyttigt (711) Læs mere

Hvorfor må jeg ikke sætte genstande af metal i min mikroovn? Verificeret

Mikrobølgerne kan ikke trænge igennem metal, men det kaster dem tilbage. Når mikrobølgerne kastes tilbage til samme sted, kan de forårsage gnister.

Dette var nyttigt (698) Læs mere