Brugsanvisninger til Melissa Komfurer

Nedenfor finder du alle de Melissa Komfurer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor kommer der en klikkende lyd fra tændingen på mit komfur? Verificeret
Hvis komfuret er blevet rengjort med en masse vand, kan det ske, at drejeknapperne er blevet våde, og dermed sætter tændingen igang. Hvis problemet ikke forsvinder, tag da kontakt til fabrikanten.

Dette var nyttigt (960)
Ovnen i mit sortiment bliver ikke varm nok, hvad skal jeg gøre? Verificeret
Termostaten sørger for, at ovne opvarmes til den angivne temperatur. Det er sandsynligt, at termostaten er defekt. Få det udskiftet. Kontakt producenten, hvis du er i tvivl.

Dette var nyttigt (884)
Hvilke gryder kan anvendes på et induktionskomfur? Verificeret
Generelt kan alle gryder, der er magnetiske, bruges på en induktionskomfur. Næsten alle nye gryder egner sig til induktion.

Dette var nyttigt (783)
Mit sortiment har et strømstik, der ikke passer til et almindeligt stik, hvad skal jeg gøre? Verificeret
Mange elektriske områder (både keramik og induktion) har et andet stik. Dette skyldes, at disse apparater kræver meget strøm. Lad installationen af ​​apparatet udføres af en professionel.

Dette var nyttigt (389)
Hvad er pyrolyse? Verificeret
Nogle ovne er udstyret med en pyrolysefunktion. Dette er et rengøringssystem, der forbrænder snavs og fedt i ovnen ved meget høje temperaturer. Efter pyrolyse er alt snavs blevet til aske og kan let fjernes. Hvis ovnen har en pyrolysefunktion, anbefales det at bruge den 3 til 4 gange om året for at holde ovnen ren.

Dette var nyttigt (326)
Når jeg bruger ovnen, er der ofte madrester, der falder på bunden og forårsager røg. Hvordan kan jeg forhindre dette? Verificeret
Mange ovne kommer med både et gitter og en bageplade. Når mad tilberedes på gitteret, kan bagepladen placeres i bunden for at forhindre madrester i at brænde og forårsage røg.

Dette var nyttigt (155)
Kan jeg forberede flere ting samtidigt ved at bruge flere grillbakker? Verificeret
Teknisk er dette muligt. Det afhænger dog af madtypen, hvis du har brug for at justere forberedelsestiden eller bytte bakkerne halvvejs ud under tilberedningen.

Dette var nyttigt (154)
Kan jeg slutte en rækkevidde til en forlængerledning? Verificeret
Apparater, der kræver store mængder strøm, som en rækkevidde, kan ikke tilsluttes alle forlængerledninger. Se hvad strømforbruget i området er, hvilket er angivet i Watt, og kontroller om forlængerledningen kan klare dette. Der er forlængerledninger med tykkere kabler, der er lavet til at håndtere større apparater.

Dette var nyttigt (154)