Brugsanvisninger til Siemens Køle-fryseskabe

Nedenfor finder du alle de Siemens Køle-fryseskabe, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvis jeg vil have min køleskab med fryser, skal jeg vælge en højere eller lavere indstilling? Verificeret

For de fleste køle-fryseskabe betyder en højere indstilling, at maskinen køler hårdere. Med en lavere indstilling køler maskinen mindre hårdt, og temperaturen i køle-fryseren bliver højere.

Dette var nyttigt (7261) Læs mere

Kan jeg ændre døråbningen til min køleskab med fryser? Verificeret

Ja, næsten alle stående køle-fryseskabe giver mulighed for at placere døren på den anden side. Sådan gør du, kan du generelt finde i manualen.

Dette var nyttigt (3978) Læs mere

Hvad er den bedste temperaturindstilling for et køleskab? Verificeret

Fra et helbredsperspektiv er temperaturer mellem 3 ℃ og 4 ℃ de bedste. Ved disse temperaturer er væksten af ​​bakterier og skimmel begrænset.

Dette var nyttigt (3193) Læs mere

Drænhullet i min køle-fryseskab er snavset / tilstoppet, hvordan rengør jeg det? Verificeret

Der er specielle rengøringsanordninger til dette, men det er også muligt at fjerne tilstopning eller snavs med en vatpind. For at holde afløbshullet rent og forhindre lugt anbefales det at lægge en dråbe klorblegemiddel i afløbet 4 gange om året.

Dette var nyttigt (2921) Læs mere

Hvor ofte skal jeg optø min fryser? Verificeret

For optimal brug af fryseren er det bedst at optø den en gang hver 3-6 måned. Is på indersiden af ​​fryseren reducerer den ledige plads og øger energiforbruget. Optøningsprocessen kan accelereres ved at placere varmt vand i skuffen eller placere skåle varmt vand i fryseren.

Dette var nyttigt (2385) Læs mere

Min køle-fryseskab laver en boblende lyd, er dette normalt? Verificeret

Moderne køle-fryseskabe er udrustet med et miljøvenligt kølemiddel. I køleprocessen omdannes denne substans til gas, som kan forårsage en boblende og/eller hvislende lyd. Dette er helt normalt.

Dette var nyttigt (2145) Læs mere

Jeg købte en ny køle-fryseskab. Kan jeg tænde den med det samme? Verificeret

Nej, køle-fryseskabet skal stå lodret i mindst 4 timer, før det kan tændes. Dette skyldes, at kølervæsken skal bundfældes.

Dette var nyttigt (1416) Læs mere

Er det normalt, at der dannes vand eller isdråber på bagvæggen i min køle-fryseskab? Verificeret

Ja, dette er et helt normalt fænomen. Fugtigheden, der kommer ind i køle-fryseskabet med varm luft eller produkter, lægger sig på den koldeste del, dvs. bagvæggen. Fordi bagvæggen kan nå temperaturer under frysepunktet, vil dråberne fryse fra tid til anden. Når køle- / fryseskabet er inaktiv, smelter dråberne og strømmer til afløbet af køleskabet.

Dette var nyttigt (1109) Læs mere

Døren til min køle-fryseskab lukker ikke ordentligt, hvorfor er det? Verificeret

De to mest almindelige årsager er, at køle-fryseskabet ikke er vandret, og at dørpakningen er beskadiget eller der er madrester på den. Sørg for, at køle-fryseskabet er vandret, og kontroller dørpakningen. Udskift forseglingen, hvis det er nødvendigt.

Dette var nyttigt (966) Læs mere

Hvor meget plads skal jeg have mellem min køle-fryseskab og væggen? Verificeret

For at sikre god ventilation er det bedst at lade mindst 5 cm ledig plads være på begge sider og på bagsiden af ​​køleskabet.

Dette var nyttigt (903) Læs mere

Hvad betyder stjernerne på fryseren? Verificeret

Stjernerne angiver frysekapaciteten. 1 stjerne angiver en frysekapacitet ned til -6 ° C. Dette gør fryseren velegnet til fremstilling af isterninger eller opbevaring af tidligere frosne varer i op til to uger. Frisk mad kan ikke fryses. 2 stjerner angiver en frysekapacitet ned til -12 ° C. Dette gør fryseren velegnet til opbevaring af tidligere frosne varer i op til to måneder. Frisk mad kan ikke fryses. 3 stjerner angiver en frysekapacitet ned til -18 ° C. Dette gør fryseren egnet

Dette var nyttigt (689) Læs mere

Hvor lang tid tager det, før mit køleskab når den indstillede temperatur, når jeg tænder det? Verificeret

Dette afhænger af køleskabets størrelse, alder og model. Det kan tage flere timer til 24 timer for køleskabet at nå den indstillede temperatur. Processen kan accelereres ved at placere ikke-letfordærvelige varer i køleskabet. Temperaturen i køleskabet kan ikke måles korrekt ved at føle luften inde. Den bedste måde at fortælle om køleskabet har nået den indstillede temperatur er at placere et glas vand i køleskabet med et termometer i.

Dette var nyttigt (601) Læs mere

Der er kondens i mit køleskab, hvorfor er det? Verificeret

Der kan være flere årsager. Dørpakningen kan være defekt og lade udeluft komme ind i køleskabet. Det er også muligt, at køleskabet ikke er vandret, hvilket forhindrer døren i at lukke korrekt. En anden årsag er en stor forskel mellem temperaturen inde i køleskabet og udvendigt, mens døren ofte åbnes.

Dette var nyttigt (499) Læs mere

Der er skimmelsvamp på gummipakningerne på min køle-fryseskab. Hvad skal jeg gøre? Verificeret

Gummipakningerne er faktisk ikke inde i køleskabet og er derfor varmere. Dette gør det muligt for bakterier at vokse og forme sig. Rengør gummierne regelmæssigt for at forhindre dette.

Dette var nyttigt (450) Læs mere

Kan jeg sætte varm mad eller varme drikke i mit køle-fryseskab? Verificeret

Helst ikke. Temperaturen i køle-fryseskabet stiger, hvilket negativt påvirker de andre fødevarer, der opbevares i køle-fryseskabet.

Dette var nyttigt (450) Læs mere

Hvad er R-410A? Verificeret

R-410A er et kølemiddel, der bruges i apparater, der køler op til 0 ° C, såsom køleskabe og klimaanlæg. Det er udskiftning af ældre kølemidler og skader ikke ozonlaget.

Dette var nyttigt (449) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Siemens KG49NAIBT Køle-fryseskab
gj kREEFTMEIJER 10-03-2024
I mit Siemens køleskab og fryser slukker lyset i køleskabet når døren åbnes.Når man åbner døren flimrer lyset et øjeblik for derefter at slukke. Gert Lobstermeijer [email protected]


(Oversat af Google)
Siemens KG49NAIBT Køle-fryseskab
Brugsanvisning Siemens KG39VVLEA Køle-fryseskab
Daniel Radtke 05-01-2024
Hej Har følgende enhed Siemens KG39VVLEA iQ300 Motoren kører altid! Er det rigtigt ? Lg Daniel


(Oversat af Google)
Siemens KG39VVLEA Køle-fryseskab
Brugsanvisning Siemens KG39VVLEA Køle-fryseskab
Daniel Radtke 05-01-2024
Hej Har følgende enhed Siemens KG39VVLEA iQ300 Motoren kører altid! Er det rigtigt ? Lg Daniel


(Oversat af Google)
Siemens KG39VVLEA Køle-fryseskab
Brugsanvisning Siemens KA58NA40 Køle-fryseskab
[email protected] 23-12-2023
Hvordan skifter man pæren..??


(Oversat af Google)
Siemens KA58NA40 Køle-fryseskab
Brugsanvisning Siemens KG36NVIEC Køle-fryseskab
Νικος 20-12-2023
Den holdt pludselig op med at fryse mad, mens den arbejdede normalt


(Oversat af Google)
Siemens KG36NVIEC Køle-fryseskab