Brugsanvisninger til Mesko Kogesektioner

Nedenfor finder du alle de Mesko Kogesektioner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvilke gryder kan anvendes på et induktionskogesektion? Verificeret

Generelt kan alle gryder, der er magnetiske, bruges på en induktionskogesektion. Næsten alle nye gryder egner sig til induktion.

Dette var nyttigt (1362) Læs mere

Min kogeplade har et strømstik, der ikke passer til et almindeligt stik, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Mange elektriske kogeplader (både keramiske og induktion) har et andet stik. Dette skyldes, at disse apparater kræver meget strøm. Lad installationen af ​​apparatet udføres af en professionel.

Dette var nyttigt (1281) Læs mere

Hvorfor kommer der en klikkende lyd fra tændingen på mit komfur? Verificeret

Hvis komfuret er blevet rengjort med en masse vand, kan det ske, at drejeknapperne er blevet våde, og dermed sætter tændingen igang. Hvis problemet ikke forsvinder, tag da kontakt til fabrikanten.

Dette var nyttigt (1087) Læs mere