Brugsanvisninger til Hoover Kogesektioner

Nedenfor finder du alle de Hoover Kogesektioner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvilke gryder kan anvendes på et induktionskogesektion? Verificeret

Generelt kan alle gryder, der er magnetiske, bruges på en induktionskogesektion. Næsten alle nye gryder egner sig til induktion.

Dette var nyttigt (1362) Læs mere

Min kogeplade har et strømstik, der ikke passer til et almindeligt stik, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Mange elektriske kogeplader (både keramiske og induktion) har et andet stik. Dette skyldes, at disse apparater kræver meget strøm. Lad installationen af ​​apparatet udføres af en professionel.

Dette var nyttigt (1281) Læs mere

Hvorfor kommer der en klikkende lyd fra tændingen på mit komfur? Verificeret

Hvis komfuret er blevet rengjort med en masse vand, kan det ske, at drejeknapperne er blevet våde, og dermed sætter tændingen igang. Hvis problemet ikke forsvinder, tag da kontakt til fabrikanten.

Dette var nyttigt (1087) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Hoover HH74DBXP Kogesektion
David Tullock 01-05-2022
meget utilfreds med dette produkt, børnesikringen er kommet i gang, og jeg kan ikke få den af, manualen er ubrugelig, den siger bare at" deaktiver børnesikringen, følg blot processen før", men der er ingen 'proces før', jeg har rung hoover, men efter 30 minutter at have været i venteposition og lyttet til salgsfremmende optagelser og rørmusik gav jeg op, så der går vores søndagsmiddag


(Oversat af Google)
Hoover HH74DBXP Kogesektion
Brugsanvisning Hoover HH74DBXP Kogesektion
david tullock 30-01-2022
meget utilfreds med dette produkt, det er i en lejebolig, så jeg kan ikke ændre det kan ikke forstå, hvorfor du skal tænde og slukke for det, mens du står der i evigheder og trykker på en foregive-knap, mens det beslutter, om det vil tænde eller ej. er lige gået til at bruge den nu, trykkede på knappen og jeg fik et rødt lys ved siden af ​​hængelåsen og den nægter at tænde, manual er spild af papir, jeg tror en børnesikring er aktiveret endnu i manualen under børnesikring råd at slå det fra er at følge samme procedure


(Oversat af Google)
Hoover HH74DBXP Kogesektion
Brugsanvisning Hoover HI642C Kogesektion
Belinda 06-06-2020
Jeg er for nylig begyndt at lave mad på induktion type HI642C, men under madlavningen giver det en fløjtelyd (ligesom en skrigende køkkenpigeblus), men blødere, det synes jeg er meget forstyrrende og ved ikke om det er normalt, det tror jeg ikke, håber nogen der har svar på


(Oversat af Google)
Hoover HI642C Kogesektion
Brugsanvisning Hoover HH74DBXP Kogesektion
Anne Keys 22-04-2020
Jeg købte denne kogeplade den 27. marts 2020, men jeg har stadig ikke styr på, hvordan man ophæver børnelåsen, det tager mig mindst 10 til 15 minutter, før den pludselig starter. Kan du hjælpe? HH74DBXP


(Oversat af Google)
Hoover HH74DBXP Kogesektion