Brugsanvisninger til Siemens Kaffemaskiner

Nedenfor finder du alle de Siemens Kaffemaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad siger malingen om kaffen? Verificeret

Formen for maling bestemmer stærkt smagen på kaffen. En finere slibning betyder generelt en stærkere smag og en grovere slibning betyder en mildere smag. En meget fin formaling kan resultere i bitter kaffe.

Dette var nyttigt (655) Læs mere

Hvad er den bedste måde at opbevare kaffe på? Verificeret

Kaffe opbevares bedst i en ren og lufttæt dåse.

Dette var nyttigt (233) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Siemens TC86303 Kaffemaskine
Henrik Berlau 01-02-2024
Min kaffemaskine er fra den ene dag til den anden holdt op med at fungere. Den er ca. 2 år gammel og har hidtil være driftsikker. Der er strøm i stikket men der kommer ingen lys i betjeningspanelet. Er der en “staldfidus” til at genoplive maskinen.


Siemens TC86303 Kaffemaskine
Brugsanvisning Siemens TC86503 Kaffemaskine
Klaus Nadolny 30-11-2022
Jeg er meget tilfreds med Siemens sensoren til Sensen kaffemaskine. Jeg har desværre problemer med at fjerne vandtanken. Når jeg fylder vand på, drypper der vand fra tanken. Jeg lagde mærke til at gummipakningen ikke længere er tæt og langsomt smuldrer. Jeg kiggede under reservedele for at købe en ny. Jeg fandt desværre ikke nogen. Kan du hjælpe mig videre? Med venlig hilsen Klaus Nadolny


(Oversat af Google)
Siemens TC86503 Kaffemaskine
Brugsanvisning Siemens TC86503 Kaffemaskine
Christel Dwinger 13-11-2022
Sådan åbner du termokandens låg til rengøring. Ikke bare for at tage den af, men for at rense den indeni. Hos mig kan kaffen kun suges langsomt ind.


(Oversat af Google)
Siemens TC86503 Kaffemaskine
Brugsanvisning Siemens TC86503 Kaffemaskine
Heidi 01-04-2022
Hej, du kan fjerne beholderen, som filterindsatsen sidder i, som er solidt forankret til maskinen, til rengøring. Svært at rengøre som dette, ser absolut uappetitligt ud. tak for tilbagemeldingen


(Oversat af Google)
Siemens TC86503 Kaffemaskine
Brugsanvisning Siemens TK68E570 Kaffemaskine
lucia ceccarelli 18-03-2022
Hej jeg vil gerne vide hvordan jeg kan afmontere TK68E570 kaffemaskinen for at tage den til reparation. tak skal du have


(Oversat af Google)
Siemens TK68E570 Kaffemaskine