Brugsanvisninger til Mesko Elkedler

Nedenfor finder du alle de Mesko Elkedler, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er der en indsats i min elkedel? Verificeret
Indsatsen er i din elkedel for at opfange eventuelt kalk der med tiden har ophobet sig.

Dette var nyttigt (311)
Kedlen er ikke færdig og holder kogende, hvad skal jeg gøre? Verificeret
I mange tilfælde blev kedlens låg ikke lukket ordentligt. Hvis varme får lov til at slippe ud, fortsætter kedlen med at koge. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte producenten eller en mekaniker.

Dette var nyttigt (183)
Kan jeg koge mindre end den mindste mængde vand? Verificeret
Nej. Når der koges mindre end den mindste vandmængde, kan temperaturføleren muligvis ikke fungere. Dette kan forhindre, at kedlen slukker ved kogepunktet, hvilket kan medføre farlige situationer.

Dette var nyttigt (67)
Kan jeg koge mere end den maksimale mængde vand? Verificeret
Nej. Når der koges mere end den maksimale mængde vand, kan kedlen løbe over. Dette kan resultere i muligvis farlige situationer.

Dette var nyttigt (54)
Er det effektivt at fylde en kedel med varmt vand fra vandhanen? Verificeret
Nej. For at få varmt vand til vandhanen er det ofte nødvendigt at lade koldt vand ud først, hvilket bliver spildt. Rørene fylder også den samme mængde varmt vand, som ikke vil blive brugt og afkøles, hvilket fører til energitab. Derfor er det bedre at fylde en kedel med koldt vand.

Dette var nyttigt (53)