Brugsanvisninger til Damprensere

Nedenfor finder du alle mærker de Damprensere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan jeg bruge en damprenser på trægulve som laminat? Verificeret

Ja, men trægulve er mere sårbare end for eksempel fliser. Brug den laveste indstilling på damprenseren, og brug en klud for at forhindre beskadigelse.

Dette var nyttigt (340) Læs mere

Min damprenser genererer meget lidt damp, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Tjek først vandbeholderen for at se, om der er vand nok. En anden årsag til nedsat dampudgang kan være kalkopbygning. Se manualen til din specifikke damprenser for at lære, hvordan du afkalker din model.

Dette var nyttigt (5) Læs mere

Jeg kan ikke trykke på dampknappen/håndtaget, hvorfor er det det? Verificeret

Nogle damprensere har en børnesikring. Hvis dette er aktiveret, vil dampknappen eller håndtaget ikke fungere. Deaktiver børnesikringen for at bruge damprenseren.

Dette var nyttigt (4) Læs mere

Kan jeg bruge rengøringsmidler eller andre kemikalier i en damprenser? Verificeret

Nej, rengøringsmidler eller andre kemikalier kan beskadige damprenseren og vil i mange tilfælde ugyldiggøre garantien på produktet.

Dette var nyttigt (0) Læs mere