Brugsanvisninger til Mesko Vejrstationer

Nedenfor finder du alle de Mesko Vejrstationer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min vejrstation forudsiger at det skulle regne, men dette skete ikke. Hvordan kan det være? Verificeret
Vejrudsigten som vejrstationen forudsiger, er baseret på luftryk. Generelt betyder lavtryk dårligt vejr og højtryk betyder godt vejr. Det er muligt at vejrmønsteret udvikler sig anderledes end hvad lufttrykket forudsiger.

Dette var nyttigt (1226)
Hvad er den bedste placering for en vejrstation og dens sensorer? Verificeret
Vejrstationen i sig selv er placeret inde og skal holdes væk fra varmekilder som køkken, vinduer eller elektriske apparater. En separat udetemperaturføler skal placeres i skygge og mindst 1,25 m over jorden. En regnsensor skal placeres i et åbent område, hvor den altid kan samle regn. En vindsensor skal også placeres i et åbent område med eventuelle forhindringer, der påvirker vinden.

Dette var nyttigt (199)
Min vejrstation har en regnmåler, kan den også måle mængden af ​​sne? Verificeret
Nogle regnmålere er udstyret med et varmeelement, der får sneen til at smelte og gør det muligt at måle det. Uden varmeelement tilstoppes regnmåleren, og der kan ikke foretages nogen måling.

Dette var nyttigt (147)
Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret
Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (145)
Kan jeg efterlade et udskifteligt batteri i en enhed i lang tid? Verificeret
Udskiftelige batterier kan forblive i en enhed i lang tid, hvis enheden er i brug. Når en enhed opbevares i lang tid, anbefales det at fjerne batterierne for at forhindre oxidation.

Dette var nyttigt (144)