Brugsanvisninger til Salus Termostater

Nedenfor finder du alle de Salus Termostater, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er en termostats døde zone? Verificeret

Mange moderne termostater har en død zone. Hvis temperaturen afviger mindre end 4 ° C fra den indstillede temperatur, opvarmes eller afkøles systemet ikke. Denne såkaldte termostatens døde zone forhindrer systemet i at tænde og slukke for ofte, hvilket sparer energi.

Dette var nyttigt (1594) Læs mere

Hvad er det bedste sted at montere en termostat? Verificeret

Det bedste sted for en termostat er ca. 1,5 meter over jorden. Anbring aldrig termostaten i en radiator eller andet varmeafgivende udstyr eller i direkte sollys. Vælg et rum, der bruges ofte. I de fleste tilfælde er dette stuen.

Dette var nyttigt (997) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Salus VS20WRF Termostat
Inga Svendsen 25-09-2022
Hvordan fjerner man nøglen / låser styrepanelet op på en VS20WRF


Salus VS20WRF Termostat