Brugsanvisninger til Sengestel

Nedenfor finder du alle mærker de Sengestel, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er den minimale tykkelse på en madras? Verificeret

En minimal tykkelse på 16 cm anbefales for alle madrastyper for at give tilstrækkelig komfort.

Dette var nyttigt (423) Læs mere

Kan jeg bruge en dobbeltmadras på en dobbeltseng med en individuelt justerbar sengeplads? Verificeret

Nej. Det er ikke muligt at lægge en dobbeltmadras på en dobbeltseng med en individuelt justerbar sengeplads på grund af den mulige højdeforskel mellem de to halvdele. Der skal bruges en enkeltmadras til hver halvdel. Det er heller ikke muligt at bruge en dobbelt topmadras.

Dette var nyttigt (241) Læs mere

Hvad er forskellen mellem et sengestel og en boxmadras? Verificeret

Et sengestel holder kun en madras, og giver ingen dæmpning eller anden form for komfort. En boxmadras er en madrasbærer, der er fyldt med metalspiraler. Rummet mellem spiralerne giver ekstra ventilation. Du lægger en madras og eventuelt en topmadras oven på boxmadrassen. Kombinationen af boxmadras og madras giver en god vægtfordeling og ventilation.

Dette var nyttigt (191) Læs mere

Hvad er forskellen mellem en træramme og en metal sengestel? Verificeret

Sengesamler i træ er normalt robuste end metalrammer i metal. Dette betyder, at med en metal sengestel skal styrken kontrolleres oftere, og skruerne skal strammes oftere.

Dette var nyttigt (178) Læs mere