Brugsanvisninger til Mio Lamper

Nedenfor finder du alle de Mio Lamper, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Er alle LED-lys dæmpbare? Verificeret
Nej, ikke alle LED-lys er dæmpbare. Dette er angivet på pakken eller selve lyset.

Dette var nyttigt (287)
Jeg sætter et nyt lys i min lampe, men den tændes ikke, hvorfor er det? Verificeret
Nogle lamper er lavet til lyskilder til en bestemt watt. Når der indsættes en lyskilde, der kræver en højere watt, end lampen kan give, kan lyset muligvis ikke tænde. Hvis lampen leverer et meget højere watt, end hvad lyskilden er beregnet til, kan lyskilden brænde ud.

Dette var nyttigt (164)
Hvorfor er farven på lys vigtig? Verificeret


Dette var nyttigt (130)
Hvad er lumen? Verificeret
Lumen er en måleenhed for den samlede mængde synligt lys, der udsendes af en kilde.

Dette var nyttigt (116)
Hvilke skruefatninger findes der? Verificeret
På verdensplan findes der mange typer fatninger, men de mest anvendte er dem, der er baseret på Edison-skruen, angivet med bogstavet E. I de fleste lande er skruefatninger E27 og E14 standard. I USA er E26, E17, E12 og E10 standard.

Dette var nyttigt (80)
Hvad siger watt om min lampe? Verificeret
Watt er en måleenhed for elforbrug. Lamper, der producerer mere lys, bruger generelt flere watt, men for at sammenligne lys-output bør du altid bruge lumen.

Dette var nyttigt (74)
Hvad er LED? Verificeret
LED står for Light-Emitting Diode (lysemitterende diode). Lys afgives, når strøm ledes gennem en halvleder i den rigtige retning.

Dette var nyttigt (72)