Brugsanvisninger til Lamelbunde

Nedenfor finder du alle mærker de Lamelbunde, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvilke typer madrasser er egnede til justerbare lameller? Verificeret
Ikke alle madrasser kan bruges på justerbare lameller. Mest velegnet er hukommelsesskummadras, koldskummadras, polyethermadras og latexmadras. Lommefjedermadrasser kan også bruges. Indvendige fjedermadrasser og luftmadrasser er ikke egnede til brug med justerbare lameller. Alle typer madrasser kan bruges på almindelige sengebunde.

Dette var nyttigt (21)
Kan jeg bruge en dobbeltmadras på en dobbeltseng med en individuelt justerbar spaltsengebund? Verificeret
Nej. Det er ikke muligt at anbringe en dobbeltmadras på en dobbeltseng med en individuelt lamelleret bund på grund af den mulige højdeforskel mellem begge halvdele. Hver halvdel har brug for en enkelt madras. Det er heller ikke muligt, brug en dobbelt madras topper.

Dette var nyttigt (13)
Hvad er den minimale tykkelse af en madras? Verificeret
Det anbefales, at alle typer madrasser er mindst 16 cm tykke for at give tilstrækkelig komfort.

Dette var nyttigt (9)