Brugsanvisninger til El Corte Inglés Etagesenge

Nedenfor finder du alle de El Corte Inglés Etagesenge, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er den minimale tykkelse på en madras? Verificeret
En minimal tykkelse på 16 cm anbefales for alle madrastyper for at give tilstrækkelig komfort.

Dette var nyttigt (69)
Hvor meget plads skal der være mellem toppen af den øverste madras i min køjeseng og loftet? Verificeret
For at sikre optimal bevægelsesfrihed er det bedst at have mindst 75 centimeter mellem toppen af den øverste madras og loftet.

Dette var nyttigt (55)
Hvilken vedligeholdelse kræver min køjeseng? Verificeret
For at forlænge din sengs levetid og garantere dit barns sikkerhed er det godt at kontrollere alle bolte fra tid til anden og stramme dem om nødvendigt.

Dette var nyttigt (41)
Hvad er forskellen mellem en træramme og en metal sengestel? Verificeret
Sengesamler i træ er normalt robuste end metalrammer i metal. Dette betyder, at med en metal sengestel skal styrken kontrolleres oftere, og skruerne skal strammes oftere.

Dette var nyttigt (15)