Brugsanvisninger til Plæneklippere

Nedenfor finder du alle mærker de Plæneklippere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan ved jeg hvornår det er tiden at slibe knivene på min plæneklipper? Verificeret

Skarpe knive klipper græsset perfekt. Sløve knive græsset af groft, som derefter bliver brunt. Hvis plæneklipperen river græsset af, er det tiden at knivene skal slibes eller skiftes ud.

Dette var nyttigt (2373) Læs mere

Hvad er mulching? Verificeret

Nogle plæneklippere er mulige til at barkflise. Mulching strimler græsset fint og blæser det tilbage til plænen. Der fungerer barkflis som ernæring og beskyttelse af græsset.

Dette var nyttigt (779) Læs mere

Jeg har ved et uheld sat diesel i min benzinplæneklipper. Hvad skal jeg gøre? Verificeret

Brug IKKE plæneklipperen. Den eneste mulighed er at tømme tanken helt og fylde den med det rigtige brændstof.

Dette var nyttigt (707) Læs mere

Hvad er den bedste længde på mit græs? Verificeret

For at forhindre, at græsset tørrer ud, bør det ikke være for kort. Det er bedre at klippe græsset oftere end at klippe det for kort. Den optimale længde er mellem 3 og 4 centimeter.

Dette var nyttigt (412) Læs mere

Kan jeg klippe græs, når det er vådt? Verificeret

Det er muligt, men ikke tilrådeligt. Når græsset er vådt, klumper det sig sammen under slåning, hvilket forhindrer et optimalt resultat.

Dette var nyttigt (275) Læs mere

Hvad er det rigtige øjeblik til at klippe min græsplæne? Verificeret

De bedste måneder til græsslåning er marts til oktober. Klipning skal ske en eller to gange om ugen afhængigt af hvor hurtigt græsset vokser. Den bedste tid på dagen til at klippe græsset er i slutningen af ​​eftermiddagen og aldrig i fuldt sollys. Dette er for at forhindre, at græsset tørrer ud efter klipning.

Dette var nyttigt (253) Læs mere

Ved hvilken plæneflade vælger jeg en elektrisk plæneklipper, og på hvilken overflade en benzinplæneklipper? Verificeret

På overflader op til 300 m² kan du bruge en batteridrevet plæneklipper. Til overflader større end det anbefales det at bruge en benzinplæneklipper.

Dette var nyttigt (201) Læs mere

Kan jeg lade en robotklipper arbejde om natten? Verificeret

Det er bedre ikke at lade en robotklipper arbejde om natten. Nogle dyr, som pindsvin, er for det meste aktive om natten. De er ofte ikke hurtige nok til at flygte fra robotklipperen og kan blive hårdt såret eller dræbt.

Dette var nyttigt (192) Læs mere