Brugsanvisninger til Varmluftpistoler

Nedenfor finder du alle mærker de Varmluftpistoler, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er tegnene på en varmepistolfejl? Verificeret
Tegn på en varmepistolfejl omfatter mangel på varme, et fald i varmeeffekten, en usædvanlig lugt eller gnister fra varmepistolen. Hvis du bemærker nogen af ​​disse tegn, skal du tage stikket ud af varmepistolen og stoppe med at bruge den.

Dette var nyttigt (2)
Hvordan kan jeg forhindre skader på den overflade, jeg bruger varmepistolen på? Verificeret
For at undgå skader på overfladen er det vigtigt at holde varmepistolen i bevægelse og holde den i den rigtige afstand fra overfladen. Det er også tilrådeligt at bruge en lavere temperaturindstilling, når du arbejder med sarte materialer, og at bruge et varmebestandigt skjold.

Dette var nyttigt (2)