Brugsanvisninger til Metabo Bore-skruemaskiner

Nedenfor finder du alle de Metabo Bore-skruemaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Jeg fortsætter med at strippe skruehovedet, når jeg bruger boretrækkeren. Hvorfor det? Verificeret
De fleste boredrivere kan indstilles til at skrue hårdere eller blødere. Hvis hovedet bliver fjernet, skal boretrækkeren sandsynligvis sættes i en anden indstilling. Når det er en trådløs enhed, skal du altid sikre dig, at batteriet er opladet for at få et optimalt resultat.

Dette var nyttigt (56)
Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en boremaskine? Verificeret
Ja du burde. Selvom støjmængden fra en boremaskine kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (14)