Brugsanvisninger til Båndslibere

Nedenfor finder du alle mærker de Båndslibere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret

Ja du burde. Selvom mængden af ​​støj, der produceres af en slibemaskine, kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (9) Læs mere

Har jeg brug for øjenbeskyttelse, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret

Ja. Små partikler kan flyve op under slibning. Når disse rammer et øje, kan de forårsage permanent øjenskade. Derfor er det altid nødvendigt at bære øjenbeskyttelse.

Dette var nyttigt (8) Læs mere

Skal jeg bære en støvmaske, når jeg bruger en slibemaskine? Verificeret

Ja. Støv frigives under slibning, som kan forårsage åndedrætsskader. Nogle overflader kan også frigive kemikalier som maling eller lak under slibning. Disse er også en god grund til at bære en støvmaske.

Dette var nyttigt (7) Læs mere

Kan jeg opbevare elværktøj i et skur eller garage? Verificeret

Generelt kan du opbevare elværktøj i et skur eller garage, selvom det nogle gange fryser der. Det er dog bedre for elværktøjets levetid at opbevare det på et tørt sted uden større temperaturudsving. I et skur eller garage kan temperaturforskelle medføre, at der dannes kondens, som kan give rust. Derudover holder værktøj, der kører på batterier, kortere og oplader ikke så godt ved meget lave temperaturer. For at være sikker på, hvordan dit elværktøj skal opbevares, skal du altid læse brugervejledningen grundigt.

Dette var nyttigt (2) Læs mere