Brugsanvisning Gardinia EasyFix Royal Rullegardin

Har du brug for en brugsanvisning til din Gardinia EasyFix Royal Rullegardin? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.37 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Gardinia EasyFix Royal Rullegardin ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Gardinia-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min rullegardin trækker ikke jævnt op, hvad kan jeg gøre ved dette? Verificeret
Det er vigtigt, at rullegardinet er installeret helt vandret. Hvis rullegardinet ikke er installeret i niveau, vil rullegardinen ikke rulle jævnt op. Også, når du ruller persiennen ud, skal det klip, du trækker, være midt i persiennen for at rulle det jævnt ud.

Dette var nyttigt (321)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af Gardinia.
Brugsanvisning Gardinia EasyFix Royal Rullegardin