Brugsanvisning Ford FE1-70 Rundsav

Har du brug for en brugsanvisning til din Ford FE1-70 Rundsav? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 4.14 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Ford FE1-70 Rundsav ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Ford-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor mange millimeter har saven brug for at stikke ud under det materiale, jeg saver? Verificeret
Det er bedst at holde dette på 3 mm eller mere. Når det er mindre, er der en chance for, at materialet smuldrer eller fører til et grimt resultat.

Dette var nyttigt (58)
Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en cirkelsav? Verificeret
Ja du burde. Selvom støjmængden, der produceres af en cirkelsav, kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (16)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Ford FE1-70 Rundsav